27 Eylül 2011 Salı

Ana Yüreği'nden Kamera Arkası Görüntüler


Samanyolu TV'nin yeni dizisi Ana Yüreği çekimlerinden keyifle izleyeceğiniz prova görüntüleri...

Oyuncuların sahneye nasıl hazırlandıkları, sözlerin nasıl okunduğu ve bir sahnenin kaç kez tekrar sonunda çekilebildiği, Ana Yüreği dizisi kamera arkası görüntülerle ekrana geliyor...

İşte Ana Yüreği'nin kamera arkası


Ana Yüreği 3. Bölüm İzle!



Hüsna, babasını bir kadınla gördüğünü annesine açıklamaya karar verir. Fakat bu açıklama sonrasında annesinden sert bir yanıt alan Hüsna, çareyi Elmas ablasına sığınmakta bulur. Esma’da kızıyla arasını bulması için Elmas’tan yardım ister. Askerde olan Yılmaz ise teröristlere yakalanmamak için ölüm kalım savaşı vermektedir. Bu sırada öyle bir olay gerçekleşir ki Yılmaz’ın kurtulması şansa bağlı hale gelir. Nadir ise, borcunu ödemesi için verilen mühlet dolunca buluşma yerine doğru gider. Bu buluşma, Nadir’in hayatını değiştirecek olayların başlangıcı olur.

Ana Yüreği 3. Bölüm Reytingleri

HEDEF KITLE (TOTAL)
S.NO PROGRAM ADI KANAL\DEGISKEN SURE (r) AMR % SHR %

56 ANA YUREGI ST 1:19:09 0,91% 2,60%


----------------------------------------------------------------------------------------------------

HEDEF KITLE (A/B)
S.NO PROGRAM ADI KANAL\DEGISKEN SURE (r) AMR % SHR %

64 ANA YUREGI STV 1:19:09 0,66% 1,97%

26 Eylül 2011 Pazartesi

Böyle Analar da Var...


Güneydoğu'da askerlik yapan bir evlat, sorunlu evlilik yaşayan evin büyük kızı, işverenine âşık olan ortanca kız, lösemiye yakalanan küçük kız ve kocası tarafından aldatılmasına rağmen aileyi bir arada tutmaya çalışan bir anne...

Samanyolu TV'de ekrana gelen 'Ana Yüreği', entrikası bol, heyecanın her hafta arttığı, güçlü hikâyesiyle dikkat çeken bir dizi... Bu akşam üçüncü bölümüyle yayınlanacak dizinin setinde görüştüğümüz anne rolündeki tiyatrocu Eda Yılmaz, 'Böyle anneler var mı?' sorusuna; "Aslında fedakâr anneler var. Ama biz görmüyoruz. Böyle anneler bize uzaktaymış gibi geliyor. Dönüp yan komşunuza baktığınızda her hanede o kadar olay var ki, hepsinde de anneler ayakta tutmaya çalışıyor yuvayı." şeklinde cevap veriyor. Kendisi de bir anne olan Yılmaz, senaryoyu ilk okuduğunda sevmiş projeyi. Dizide kocası tarafından aldatılan ancak ayakta kalmak için çabalayan bir anneyi oynasa da gerçek hayatta bu kadar dik durup duramayacağı konusunda tereddütlü, "Ben böyle bir ana olamaz, güçlü duramazdım." diyor.

Ana Yüreği'nde 'aldatan koca' rolündeki Yusuf Nejat Buluz, dizide her şey yolunda giderken yaptığı hatanın ailesinin dağılmasına sebep oluşunu oyunculuk üzerinden yorumluyor: "Sevilen bir insanken yaptığı hata ile affedilmez bir girdaba giriyor. Seyirciler hem nefret edecek, hem acıyacak hem de dersler çıkaracaklar..." Yapımcılığını Ömer Önder'in üstlendiği, yönetmenliğini Abdulkadir Ceylan Ede'nin yaptığı Ana Yüreği'nde Eda Yılmaz ve Yusuf Nejat Buluz'un yanı sıra İsmet Özhan, Ahmet Yaşar Özveri, Fatih Murat Teke, Özdesu Akardere, Gökçe Kaltoğlu ve Burçin Bilim gibi oyuncular görev alıyor.

Ana Yüreği'nde heyecan artıyor

Dizinin bu haftaki bölümünde Hüsna, babasını bir kadınla gördüğünü annesine açıklamaya karar verir. Bu açıklama sonrasında annesinden sert bir karşılık gören Hüsna, çareyi Elmas ablasına sığınmakta bulur. Esma da kızıyla arasını bulması için Elmas'tan yardım ister. Askerde olan Yılmaz, teröristlere yakalanmamak için ölüm kalım savaşı vermektedir. Bu sırada öyle bir olay gerçekleşir ki Yılmaz'ın kurtulması şansa bağlı hale gelir. Nadir ise borcunu ödemesi için verilen mühlet dolunca buluşma yerine doğru gider. Bu buluşma, Nadir'in hayatını değiştirecek olayların başlangıcı olur.

'Entrikası bol bir dizi'

Abdulkadir Ceylan Ede (Yönetmen): "Ana Yüreği'nin kapı komşunuzun yaşayabileceği sıcak bir hikâyesi var. Entrikası bol bir proje. Dizi daha çok yeni. Tutar mı tutmaz mı bilemem. Ama hayatın içinde olan şeyler bunlar. Bir de dizi piyasasında rekabet çok fazla. 80-90 dizi yayına girdi.

Ana Yüreği, Samanyolu Televizyonu'nda bu akşam saat 19.45'te üçüncü bölümü ile ekrana gelecek.

ZAMAN

Ana Yüreği dizisinden resimler...




25 Eylül 2011 Pazar

Ana Yüreği 3. Bölüm Fragmanı



alternatif;


24 Eylül 2011 Cumartesi

Ana Yüreği 3. Bölüm

Esma, büyük çıkmazda!

Babasını bir kadınla gören Hüsna, bunu belgelemenin derdine düşünce tüm çabaları kendi aleyhine gelişir ve annesi Esma ile arası bozulur. Hüsna bu durum karşısında çareyi Elmas Abla'sına sığınmakta bulur.

Diğer taraftan hayatı, kendisini dağda bulan çobana bağlı olan Yılmaz, bir süre sonra anlar ki kurtulması için çobanın insafı da yetmemektedir. Nadir ise borcunu ödemesi için verilen zaman dolunca, tüm hayatını değiştirecek olayların yaşanmasına sebebiyet verecek buluşma yerine doğru gider.

21 Eylül 2011 Çarşamba

Ana Yüreği 2. Bölüm Reytingleri

TARIH 12/09/2011
HEDEF KITLE TOTAL
S NO PROGRAM ADI KANAL BASLANGIC SURE (R) AMR % SHR

65 ANA YUREGI STV 19:55:42 1:20:40 0,75% 2,38%

--------------------------------------------------------------------------------------

HEDEF KITLE A/B
S NO PROGRAM ADI KANAL BASLANGIC SURE (R) AMR % SHR %

77 ANA YUREGI STV 19:55:42 1:20:40 0,48% 1,52%

20 Eylül 2011 Salı

Ana Yüreği 2. Bölüm İzle!



Esma’nın oğlu Yılmaz, dağda kapana sıkışmıştır. Komutanları, birliği tehlikeye atmamak için onu sabah aramaya karar verince olan olur. Geceleyin bir çoban tarafından baygın olarak bulunan Yılmaz’ın hayatı bu çobana bağlıdır. Yılmaz’a ulaşamayan Esma, korkmaya başlamıştır. Diğer yandan Nadir evde çıkan yangında Şahin sayesinde kurtulmayı başarır, fakat sigortayla sıkıntılar yaşadığı için Elmas ile evini satması konusunda konuşmaya karar verir. Elmas, kendisiyle konuşmak isteyen Nadir’i bir AVM’ye çağırır. Aynı anda Şahin ve Hüsna’nın da Orhan’a hediye almak için orada bulunması her şeyi alt üst eder. Hüsna, babasını bir kadınla görünce olanları annesine anlatmaya koşar. Fakat anlatmasına fırsat kalmadan Esma kocasını hiç ummadığı bir kadınla görür.

15 Eylül 2011 Perşembe

Ana Yüreği Her Pazartesi Stv'de!


Farklı Boyut Yakında Samanyolu'nda

Farklı Boyut

Melek, içinde sayısız şehitlerin olduğu bir sülaleye mensup biridir. Daha çocuk yaşındayken polis olan babası da şehit olduktan sonra hayatında birşeyler değişir. Artık gündelik hayatına birebir gerçekleşen rüyaları yön vermeye başlar.

Yıllar geçer. Melek evlenir. Çocuk sahibi olur. Kader tekrar tecelli eder ve eşi de şehit olur. Eşinin şehit olma sürecinde artık rüyaları daha farklı bir hal alır. Çünkü her rüyasında artık babasını ve onun yanında birer şehidi görmeye başlar. Rüyasında gördüğü bu şehitlerin ondan yapmasını istediği bazı şeyler vardır.

Bundan böyle Melek’in hayatı rüyaları ve yardım ettiği şehitlerin istekleri arasında örgülenir. Ancak bu durum kendi psikolojisini ve ailesini etkilediği gibi özel hayatını da etkiler. Çünkü Melek’in bu durumu sıradışı yeteneklerin avcılığını yapan bazı karanlık çevrelerin de dikkatini çekmiştir!

Farklı Boyut dizisinin başrolünde Melek karakteriyle Müjgan Gönül yer alıyor. Müjgan Gönül yepyeni bir yüz ve oyun formatıyla seyirciyle buluşacak.

Yeni dizimiz bizi farklı boyut hülyalarına doğru taşırken diğer taraftan gizemli bir serüveni de içinde barındıracak. Bölümlük öykülerin yanısıra ana hikâyenin de arka planda akmaya devam edeceği dizi Farklı Boyut, yakında Samanyolu ekranlarında, yeni haberler ve ayrıntılı bilgilerse http://www.samanyolufanlari.com adresinde olacak...

Farklı Boyut - Hikâye:

Melek... Dedesini, babası ve kocasını şehit vermiş bir kadın... Ailesinin her kuşağında mutlaka biri şehit olmuş. O yüzden soyadı da Şehitoğlu.

Melek tâ çocukluğundan beri şehit olan akrabalarını gerek rüyasında, gerekse yakazaten defalarca görmüştür. Ancak şehit olan babası ona yakazada bu özelliğini asla kimseye söylememesini öğütlemiştir. Melek de çocukluğundan itibaren babasının sözünü tutmuş. Önce bu gördüğü şeylerden çekinmiş, ürkmüş ama sonra büyüdükçe alışmış hatta az biraz görmese babasını özler hale gelmiştir.

Melek zor durumda kaldığı bir gün yakazaten Hz. Hamza gelir ve ona yardım eder. O günden sonra Melek'in hayatında bir değişiklik olur. Daha manalı ve gerçekçi rüyalar ve vizyonlar görmeye başlar. Gördüğü vizyon ve yakazaların öncekilerden farkı ise gördüğü kimselerin hiç birini tanımamasıdır. Bu insanlar ondan bir şey istemektedir. Önce bu durumu anlayamaz ama sonra bu gördüğü kimselerin yeni şehit olmuş kimseler olduğunu anlar ve onların "emanetlerini" ya da son isteklerini yerine getirir. Ona gelenler aniden şehit oldukları için ya ailelerine verecekleri bir emanetleri olduğundan ya da ailelerine iletecekleri bir mesaj olduğundan ondan yardım etmesini isterler; ona gelmelerinin nedeni ise onları Hz. Hamza'nın Melek'e yönlendirmiş olmasıdır.

Senaristliğini Erhan Turhan'ın, yapımcılığını Mehmet Akyol'un, yönetmenliğini ise Taner Tunç'un üstlendiği yeni dizi Farklı Boyut, ilginç hikâyesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla yakında Samanyolu Televizyonunda...

Ana Yüreği 2. Bölüm Fragmanı


alternatif;


14 Eylül 2011 Çarşamba

Ana Yüreği 1. Bölümden Kareler...

Ana Yüreği dizisinin 12 Eylül Pazartesi ekrana gelen ilk bölümünden bazı kareler...

En sevilen diziler Samanyolu TV'de

Ana Yüreği 2. Bölüm



Ana Yüreği bu hafta yangın yeri

Samanyolu TV'nin yepyeni dizisi Ana Yüreği dopdolu bir bölümle sizlerle...

Esma'nın oğlu Yılmaz, dağda kapana sıkışmıştır. Komutanları, birliği tehlikeye atmamak için onu sabah aramaya karar verince olan olur. Geceleyin bir çoban tarafından baygın olarak bulunan Yılmaz'ın hayatı bu çobana bağlıdır. Yılmaz'a ulaşamayan Esma, korkmaya başlamıştır.

Diğer yandan Nadir evde çıkan yangında Şahin sayesinde kurtulmayı başarır, fakat sigortayla sıkıntılar yaşadığı için Elmas ile evini satması konusunda konuşmaya karar verir. Elmas, kendisiyle konuşmak isteyen Nadir'i bir AVM'ye çağırır. Aynı anda Şahin ve Hüsna'nın da Orhan'a hediye almak için orada bulunması her şeyi alt üst eder. Hüsna, babasını bir kadınla görünce olanları annesine anlatmaya koşar. Fakat anlatmasına fırsat kalmadan Esma kocasını hiç ummadığı bir kadınla görür.

'Ana Yüreği' merakla beklenen yeni bölümü ile 19 Eylül Pazartesi günü saat 19:45'te Samanyolu TV’de...

13 Eylül 2011 Salı

Ana Yüreği Dizisi Jenerik

alternatif;


dizinin jeneriğinin mp4 formatını ve müziğinin mp3 formatını indirmek isterseniz TIKLAYINIZ :)

Ana Yüreği 1. Bölüm Reytingleri

TARIH 12/09/2011
HEDEF KITLE TOTAL
S NO PROGRAM ADI KANAL BASLANGIC SURE (R) AMR % SHR %

61 ANA YUREGI STV 19:46:53 1:49:42 0,76% 2,45%


--------------------------------------------------------------------------------------

HEDEF KITLE A/B
S NO PROGRAM ADI KANAL BASLANGIC SURE (R) AMR % SHR %

49 ANA YUREGI STV 19:46:53 1:49:42 0,78% 2,54%

Ana Yüreği 1. Bölüm İzle!

Dizinin ilk bölümünü Küre Tv'den online izleyebilirsiniz.

Esma dört çocuğu ile beraber huzurlu bir aileye ve mükemmel bir eşe sahip olduğunu düşünen bir annedir. Oğlu Yılmaz askerde, kızı Nermin ise evlidir. Diğer kızları Zehra ve Hüsna ile mutlu bir hayat yaşamakta olan Esma, yıllar önce bir kaza sonucu anne ve babasını kaybeden Elmas’ı da evlatlık alarak ona sıcak bir yuva sunmuştur. Fakat Elmas’ın, babası yaşındaki Nadir yani Esma’nın eşi ile yasak bir ilişkiye başlaması tüm dengeleri bozmuştur. Esma artık ailesini bir arada tutmak ve ayakta durabilmek için zorlu bir mücadeleye başlayacaktır.

Deniz Gürçay


Doğum tarihi: 01/07/1989

Doğum yeri: İstanbul

Eğitimi: Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü

rol aldığı yapımlar:

-Sen de Gitme
-Akasya Durağı
-Bitmeyen Şarkı
-Canım Ailem
-Karamel
-4. Kat

Çakal Ayvaz'ın adamı - Murat Yatman


Gerçek ismi: Murat Yatman

Namı: Beton Aggaaga

Doğum tarihi: 21/03/1973

Doğum yeri: Ankara

rol aldığı yapımlar :

-Arka Sokaklar
-Mühürlü Köşk
-Uygun Adım Aşk
-Süper Babaanne
-Acı Hayat
-Sırlar Alemi
-Büyük Buluşma
-Bulunmaz Uşak


Beşinci Boyut'un Salih'i Ana Yüreği'nde!


12 Eylül Pazartesi akşamı STV'de ilk bölümüyle ekrana gelen yeni dizi "Ana Yüreği"nde Samanyolu'nun sevilen yapımı Beşinci Boyut'un Salih'i Cengiz Toraman "radyocu" olarak rol aldı.

12 Eylül 2011 Pazartesi

Bu diziye 'yürek' dayanmaz


Samanyolu TV'nin yeni dizisi 'Ana Yüreği' ilk bölümüyle ekrana geliyor.

Yönetmenliğini Abdulkadir Ceylan Ede'nin yaptığı ve Eda Yılmaz, Yusuf Nejat Buluz, İsmet Özhan ve Ahmet Yaşar Özveri gibi oyuncuların rol aldığı dizide, Esma dört çocuğu ile beraber huzurlu bir aileye ve mükemmel bir eşe sahip olduğunu düşünen bir annedir. Oğlu Yılmaz askerde, kızı Nermin ise evlidir. Diğer kızları Zehra ve Hüsna ile mutlu bir hayat yaşamakta olan Esma, yıllar önce bir kaza sonucu anne ve babasını kaybeden Elmas'ı da evlatlık alarak ona sıcak bir yuva sunmuştur. Fakat Elmas'ın, babası yaşındaki Nadir, yani Esma'nın eşi ile yasak bir ilişkiye başlaması tüm dengeleri bozmuştur. Esma artık ailesini bir arada tutmak ve ayakta durabilmek için zorlu bir mücadeleye başlayacaktır.

SAMANYOLU TV / 19.45

7 Eylül 2011 Çarşamba

Ana Yüreği 12 Eylül'de Stv'de 1. Bölüm Fragmanı


5 Eylül 2011 Pazartesi

Ana Yüreği ilk Bölüm 12 Eylül'de STV'de!


5 Eylül ilk bölümü yayınlanması planlanan Ana Yüreği dizisi 12 Eylül'de

Samanyolu Tv'de ekrana gelecek.

Ana Yüreği Dizisinden Kareler!

'Gaziantepli memur bir ailenin en küçük çocuğu olan Nadir ile komşu kızı Esma'nın 28 yıllık evliliği, istenmedik olaylar sebebiyle yıkılma aşamasına geliyor. Kocası Nadir'in, yanaşmaları Elmas'a olan aşkını öğrenen Esma'nın dört çocuğu ile birlikte nasıl bir karar alacağı ve hayatını bundan sonra nasıl sürdüreceği Ana Yüreği'nde... İşte 'Ana Yüreği' setinden ilk kareler sizlerle...'

Daha fazla resim için Tıklayınız:)


1 Eylül 2011 Perşembe

Ana Yüreği 1. Bölüm


Gaziantepli memur bir ailenin en küçük çocuğu olan Nadir ile komşu kızı Esma’nın 28 yıllık evliliği, istenmedik olaylar sebebiyle yıkılma aşamasına geliyor. Kocası Nadir'in, yanaşmaları Elmas'a olan aşkını öğrenen Esma’nın dört çocuğu ile birlikte nasıl bir karar alacağı ve hayatını bundan sonra nasıl sürdüreceği “Ana Yüreği” ile birlikte 05 Eylül Pazartesi günü saat 20.30'da Samanyolu TV’de.

Ana Yüreği Mine - Yaren Aynuz


Doğum tarihi: 2003

rol aldığı yapımlar:

Ritmini Arayan Kalpler/Kırık Kalpler

Arka Sokaklar






Küçük Yıldız Yaren Aynuz ile Çok Özel...

“Okumadan hiçbir şey olamam”
Kırık Kalpler dizisinin başrol oyuncusu Yaren, 2003 doğumlu ve İzmirli. Özellikle çocuk oyuncuların nasıl kameralarla tanıştığı herkes tarafından merak edilen bir sorudur. Bu soruya Yaren’in annesi şöyle cevap verdi; “Yaren’in güzelliği ve sempatikliği daha bebekken ajanslar tarafından fark edildi fakat Yaren’in babası daha çok küçük diye olumlu bakmadı. 3 yaşında geldiğinde ise artık yoldan geçenlerin bile dikkatini çekmeye başladı. Israrlar arttı. Bizde bir ajansa yazdırdık.”
Yaren ilk Boyner’in kataloglarınla Barbie’yi canlandırıyor. Ve orada görevli 20 yıllık fotoğrafçı “ilk kez işim bu kadar kısa sürdü. İnanılmaz fotojenik ve poz vermesini bilen biri, bu kızı harcamayın” diyerek onu keşfedip televizyona yönlendiriyor.
Daha sonra da Turkcell’in Selocan’ı olup geniş kitlelerce tanınan Yaren, Arka Sokaklarda üç bölüm oynayıp set hayatına da merhaba diyor. Şimdi ise Samanyolu TV’de yayınlanacak olan bir projenin tek daimi oyuncusu. Üstlendiği görev ise her bölüm farklı sıkıntıya düşmüş insanlara sıkıntıdan kurtulmak için dua etmesi gerektiğini hatırlatmak. Kırık Kalpler’ in ekibi onun için “Setin pozitif elektriği o. Hiçbir şeyden şikâyet etmiyor, hep gülüyor, işinin
ciddiyetini de gerektiğinde üstleniyor. Onun bu profesyonel halini fark etmemek imkânsız.” diyor.
“İnsanlara önemli bir ayrıntıyı hatırlatıyorum”
Dublajını da kendi yapan küçük yıldız tanıtım için çektirdiği pozlarda bir kez daha herkesi kendine hayran bırakmayı başardı. Kendiliğinden verdiği pozlar ile tüm ekibin takdirini kazandı.
Sen ne güzel kızsın sözlerine çünkü ben İzmirliyim diye cevap veren Yaren, dizide üstlendiği rolün farkında. Yaren, çok önemli bir ayrıntıyı insanlara hatırlatıyorum, dizide dua etmesini bilmeyenlere nasıl dua edilmesi gerektiğini öğretiyorum dedi.
Dizinin formatının ailesinin de çok beğendiğini söyleyen Yaren, bu dizi ile belki de birilerinin hayatındaki kötü şeyleri değiştirebilirim, bu yaşta bu önemli görevi aldığım için de ayrıca heyecanlıyım dedi.
Kırık Kalpler’ in yapımcısı Melih Sezgin ise “ Bu projemizde insanlarımıza umut vermek ve kötü giden şeyleri düzeltmenin birazda elimizde olduğunu göstermek istiyoruz” dedi. "Hayatta bitmek, tükenmek, yenilmek yok dualarla her olumsuzu olumluya çevirmek var" diyen ekip bu dizinin toplumumuza çok güzel bir mesaj verdiğini herkes tarafından sevileceğini belirtti. Set ortamı ise oldukça sıcak ve samimi. Bir aile atmosferinin yakalandığı set ortamı, televizyon ekranına da o sıcaklığı vereceğe benziyor.
Bu güzel dizinin yıldızı Yaren ne kadar bu işe kendini adasa da asla derslerinden taviz vermediğini, ödevlerini muhakkak bitirip öyle setlere katıldığını özellikle belirtti. Okumayı çok isteyen küçük yıldızın dersleri ise çok iyi. Okumadan hiçbir şey olamam diyen Yaren, şimdiden Samanyolu izleyicilerin sevgisini kazandı.
Koyu bir fenerli olan Yaren, setteki koyu Cimbomlu ağabeyleriyle görülmeye değer maç muhabbetinden de eksik kalmadı. Ve özellikle “lütfen fenerli olduğumu da belirtin” diyerek sözlerine son verdi.

Ana Yüreği Tanıtım-5

Her ihanet acıtır... Ana Yüreği ihanetin en acısına bile katlanır...

Ana Yüreği 5 Eylül ilk bölümüyle Samanyolu TV'de...

Ana Yüreği Tanıtım-4

İntikam yarası merhemle geçmez, intikam ateşi suyla sönmez...

Ana Yüreği düşmana siper eder kendini...

Ana Yüreği 5 Eylül ilk bölümüyle Samanyolu TV'de...

Ana Yüreği Tanıtım-3

Tezkere bekleyen gözlerden yaş eksilmez...

Ana Yüreği bağrından kopup askere giden oğluna ağlar...

Ana Yüreği 5 Eylül ilk bölümüyle Samanyolu TV'de...

Ana Yüreği Tanıtım-2

Tahtını yapsan da evladının, bahtını yapamazsın.

Ana Yüreği evladının derdiyle dağlanır...

Ana Yüreği 5 Eylül ilk bölümüyle Samanyolu TV'de...

Ana Yüreği Tanıtım-1

Evlada dokunan musibet dertlerin en büyüğüdür.

Ana Yüreği'nden yükselen dualarla semalar bile açılır...

Ana Yüreği 5 Eylül ilk bölümüyle Samanyolu TV'de...